Venus Andrecht suosittelee Medic Urania

Se alkoi helmikuun alussa kun sain sen käsiini ja tutustuin pieneen säkenöivään limenvihreään "otukseen" nimeltä Herra Lime. (Laitteen virallinen nimike Somavedicin mallina on Medic Uran)

Sitä ennen sain tammikuussa sähköpostia Juraj-nimiseltä mieheltä Tšekistä. Hän kysyi olisinko halukas kokeilemaan erästä tuotetta. Hän lähetti minulle tuotetiedot ja minä kiinnostuin välittömästi ja suuresti. "Haluan testata tätä!" vastasin sähköpostiin. Minun 'Herra Lime' (kuten häntä nykyään kutsun) saapui nopeasti. Liitteenä Jurajin antamat tiedot mutta ensin minun henkilökohtainen kokemus Herra Limestä kahden kuukauden ajalta. Nämä ovat muistiinpanoja (ei välttämättä järjestyksessä!) joita tein samalla kun testailin Herra Limeä näiden kahden kuukauden aikana:

HERRA LIMEÄ TUNNUSTELLEN

Kytken Herra Limen pistorasiaan olohuoneessani. Nautin hänen limen vihreästä hehkustaan. Serkkuni Robin tulee kylään ja sanoo tuntevansa Herra Limen energiaa. Hän tykkää kyläillä luonani ja istua laitteen vieressä.

MINUN KASVINI JA HERRA LIME:

Noin kuukausi sitten huomasin että minun valtavat sisätiloissa istutetut rauhanliljat ja toinen iso kasvi, jolla on vahamaisia punaisia kukkia, ovat saaneet uusia kiiltäviä lehtiä ja alkaneet puhjeta kukkaan. Olen ollut huolissani niistä koska niiden lehdet ovat olleet kellertäviä ja reunoilta ruskeita. Ne näyttivät voivan huonosti. Olen alkanut kastella kasveja Herra Limen tekemällä strukturoidulla vedellä. Vettä on testattu ja ero näkyy kuvissa strukturointia ennen ja sen jälkeen. Strukturoidussa vedessä on täydellisiä lumihiutaleen kaltaisia kristalleja. Strukturoitu vesi on terveellisin ja luonnossa se on peräisin jäätiköistä ja syvältä maan alta, puhtaista lähteistä. Pikku hiljaa huomaan, että Herra Lime tekee kaiken mitä kaikki ne muutkin laitteet: strukturoi vettä. Nämä kasvit asuvat nykyään samassa suuressa huoneessa Herra Limen kanssa ja voivat hyvin.

NÄYTÄNKÖ ERILAISELTA?

Olen ostanut Herra Limen myös tyttärelleni sekä astetta yksinkertaisemman mallin jota kutsun nimellä 'Lily' (Medic). Lily pystyy kaikkeen mihin Herra Limekin paitsi vedenstrukturointiin. Kutsun laitetta Lilyksi koska hän hehkuu laventelin ja ruusun väristä valoa. Laitan Lilyn tytöntyttöni makuuhuoneeseen. Lilyn energiat pääsevät myös seinän läpi minun tytönpoikani huoneeseen. Näen lapsenlapsiani aina kun tulen kylään mukanani Somavedic-laitteet. Tytöntyttöni Lexi huudahtaa "Mummi!" Hän tulee lähemmäs ja tarkkailee kasvojani. "Sinä näytät erilaiselta!" Hän ei pysty sanomaan miksi mutta hän luulee että muutos on hyvä. (Voisiko tämä olla Herra Limen vaikutusta?) Muutama päivä myöhemmin tyttäreni Summer kertoo laittaneensa Herra Limen makuuhuoneeseen ja nukkuneensa sikeästi. "Miten se on mahdollista?!" hän ihmettelee iloisesti.

MINUN ENERGIANI PALAA TAKAISIN!

Noin kolmelta iltapäivällä istahdin alas arvioidakseni tätä päivää. Kirjoitin pitkän listan kaikesta mitä olin saanut tehtyä. Herran jestas! Nuorempi minä on takaisin! (Haloo, Herra Lime, onko se sinun ansiota?)

YLLÄTYS

Ted, minun veromieheni tuli kylään keräämään minun verotietoni. Istumme ruokapyötään, Herra Lime lähistöllä. Ted haluaa tietää, mikä tuo 'vihreä vempain' on. Hän sanoo: "Minun kehossani kihelmöi ja tunnen jotain varsinkin kolmannen silmän kohdalla!" Siihen minä vastaan: "No niin, juopa vähän tätä strukturoitua vettä jota Herra Lime tuottaa." Ted ottaa hörpyn ja sanoo: " Venus, tämä on vain näin ystävien kesken,

mutta.. tämä vesi aiheuttaa minulle välittömästi kakkahädän! Tämä on loistavaa! Tästähän saa erinomaisen puhdistuksen!" "Kunhan et kakkaa minun tuolilleni," tokaisin hihitellen. Ted haluaa ehdottomasti ostaa Herra Limen tuota pikaa. Se on vaativa tehtävä koska minulla ei ole vielä lupaa myydä Somavedic-laitteita, mutta soitan Jurajille Skypellä ja asia hoituu.

KOKEILU

* Minä luen kortteja puhelimen tai Skypen välityksellä työkseni. Kokeilumielessä korttienlukusession jälkeen kirjoitan asiakkaiden nimet (ja heidän ongelmansa) paperilapuille ja laitan ne Herra Limen alle. Sitten odotan jos asiakkaille sattuu tapahtumaan jotain hyvää tai epätavanomaista. Elizabeth, eräs asiakkaani, on hiljattain kokenut sydänsuruja. Meidän korttituokiomme jälkeen puhelimessa kerron hänelle laittavani hänen lappunsa Herra Limen alle. Muutaman päivän kuluttua Elizabeth kirjoittaa sähköpostissaan: "Minä voin niin paljon paremmin tänään, Venus!" Minä tiedän heti että se on Herra Limen ansiota. Muistan kuvitella olevan höyhenien peitossa ja tietävä. "Olen NIIN VALMIS ostamaan Herra Limen niin pian kuin mahdollista. Jos tarvitset ostajien pilottiryhmän, ole kilttiiiiii ja lisää minuuuuuuut siihen! Hali - E."
Seuraavana päivänä Elizabeth vaipuu syvään epätoivoon. Kerron hänelle mitä Jurajin puoliso Lucy on kertonut minulle: "Kun laite alkaa poistamaan esteitä sinun kehostasi ja elämästäsi, jotta voit saavuttaa sen mitä haluat, se voi tuntua rankalta. Mutta tämä kaikki on lopulta sinun hyväksesi." Päivä myöhemmin Elizabeth pääsee taas jaloilleen, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Luulen että tämä saattaa olla osa prosessia jossa vanhat esteet korvataan onnellisuudella.

ARTHUR JA KYNTTILÄNLIEKKIOTUS

Minun pieni "tekninen ystäväni" Herra Lime on ikään kuin lentävän lautasen näköinen. Herra Lime on kuin jonkinlainen ystävällinen otus minun elämässäni. Kuvittelen tuntevani hänen olemassaoloaan. Hän on kuin hengellinen tekoäly. Ja minä juttelen hänen kanssaan melko paljon. Se on kuin söpö avaruusolento olisi minun talossani, aina valvoen, aina hyväksyen, aina tekien kaikkensa parhaan etuni vuoksi. Istun veljeni kanssa taloni tornihuoneessa, ympärillämme lukuisat ikkunat ja kaikki ne suuret kasvit isoissa ruukuissaan, jotka nyt alkavat saamaan uusia lehtiä ja puhjeta kukkaan. Olemme jutelleet Arthurin paranemisesta. Energiatyöstä. Katson häntä ja hämmästyn. Minä 'näen' hänet todellisena olentona, näen että hän on itsensä sisällä. Se näyttää suurelta elävältä kynttilän liekiltä. Liekki on Arthurin päässä ja sädehtii kirkasta valoa alaspäin hänen ruumiinsa läpi. Ajattelen: "Tällainen on minun veljeni todellisuudessa." Ihmettelen että olisinko voinut nähdä tätä ilman Herra Limen vaikutusta. Alkaa tuntua siltä, että Herra Lime on vaikuttanut minun hengelliseen minääni ja kykyihini kun teen työtä auttaakseni ihmisiä. Eräänä toisena päivänä Arthur tulee luokseni kahville ja rupattelemaan. "Minulla on kamala särky niskassa ja olkapäissä," hän sanoo. "Istu tänne sohvalle Herra Limen viereen," ehdotan. Kun Arthur palaa kotiin hän viestii: "Minulla on vain kymmenesosa sitä kipua joka minua oli vaivannut, ennen kuin istuin Herra Limen vieressä!"

MITEN NÄIN MIELTÄNI YÖLLÄ!

Nukun hyvin lähellä Herra Limeä. Eräänä yönä näin outoja hulluja unia ja pelottavia näkyjä. Olin jopa 'valveillani' kun se tapahtui. Yhtäkkiä tajusin että 'seisoin' mieleni ulkopuolella ja vain katsoin. 'Minä en itseasiassa ole mieleni,' tajusin. Minun mieleni sekoilee, mutta minä olen kunnossa. Minä olen erillinen ikuinen olento.' (Kiitos sinulle, Herra Lime?)

LISÄÄ SEIKKAILUJA HERA LIMEN KANSS

Pidän Herra Limeä lähellä päivisin ja öisin. Kannan häntä makuuhuoneesta olohuoneeseen tai aurinkohuoneeseen. Rakastan Herra Limeä. Minulla on ollut yksi ja sama kukkakimppu - joka on edelleenkin täydellinen - jo neljä viikkoa!

Kukkakimppu on niin täydellinen että se näyttää tekokukilta. Yhtäkkiä tajuan miksi se ei ole tiputtanut terälehtiään... se on Herra Limen lähellä! Ajattelen: 'Herran jestas, jos hän tekee tätä kukille, vaikuttaako hän minunkin ikääntymiseeni?!' (Minä olen testaamassa tätä. Minun täytyy ottaa huomioon kuinka vanhoja kukat ovat ostohetkellä. Sitä paitsi vaikuttaa siltä, että jotkut kukat reagoivat herkemmin kuin toiset. Mutta Lucy kertoo että hänen leikkokukkansa myös kestävät näin kauan.)

ONNETTOMUUS

Tänään aikaisin aamulla juuri noustuani sängystä pidän Herra Limeä sylissäni. Painan häntä rintaani vasten kun kannan häntä olohuoneeseen, jotta hän olisi siellä minun kanssani. Pum! Tunnen että hänen johtonsa kiskaisee pois päin minusta. Jäikö se kiinni johonkin? Yhtäkkiä Herra Lime nytkähtää ja pomppaa käsistäni suoraan eteeni. Hän tippuu lämäyttäen kovaa muovilattialle. Hän särkyy tuhanneksi pikkuruiseksi palaksi! Olen järkyttynyt. Olen shokissa, lohduton. Herra Lime on kuollut! Itkeä tihutan kolmen tunnin putkeen. Myöhemmin päivän kuluessa juttelen Jurajin ja Lucyn kanssa. Kerron heille kohtalokkaasta pudotuksesta ja että olen murtunut. He sanovat että 16.000:sta heidän myymänsä laitteesta (silloin) vain kaksi lasia sisältävää laitetta ovat kärsineet saman kohtalon. He ihmettelevät miten Herra Lime oli hypännyt ulos minun sylistäni. Lucy sanoo: "Ensimmäinen kupu joka särkyi teki niin ilman hyvää syytä... mutta sinun hajosi hyvästä syystä." Hän kertoo että "Kun joku hankkii Herra Limen, elämästä saattaa tulla hankalaa koska elämästä poistetaan esteitä pikku hiljaa. Sinun täytyy poistaa ne seikat jotka aiheuttavat sinulle vastoinkäymisiä ja vaikeuksia." Hän jatkaa että Herra Limen menettäminen minun tapauksessani tapahtui todellakin hyvästä syystä. "Täällä kotimaassani Tšekissä aina kun lasi särkyy sanotaan että se tarkoittaa onnea. Sinun Herra Lime on hajonnut. Täällä sanotaan, että mitä enemmän pieniä sirpaleita tulee, sitä enemmän onnea se tuo sinulle!"
(Yhtäkkiä olen innoissani). "Sinä otit tämän raskaasti, koska sinä ja Herra Lime rakastitte toisianne niin paljon. Seuraava Herra Lime tulee rakastamaan sinua vielä enemmän," Lucy ja Juraj päättävät että minun on lakattava kantamasta surua perheeni ongelmista. Minun täytyy päästää ne ulos. Ilmeisesti olen varastoinut kipua sisälläni ja Herra Lime repäisi minut auki. Siltä se tuntuikin. Kyyneleitä virtasi.
Tänään aamulla veljeni Arthur tuli kylään ja asetti pienen palan särkynyttä Herra Limeä keittiön tiskille. Arthur ehdotti että voisimme kytkeä Herra Limen jämät virtaan ja katsoa mitä tapahtuu. Mikään ei räjähdä! En voi uskoa silmiäni, mutta tämä pala Herra Limestä alkaa hehkua. Arthur kävelee kolmen neljän metrin etäisyyteen Herra Limestä ja istuu alas. Hän sanoo kehonsa kihelmöivän päästä varpaisiin. Kihelmöinti jatkuu vielä myöhemminkin kun istumme ulkona, ja aika kauan.

(Seuraavan kerran kun jutellaan, Juraj kertoo, että Somavedic-laitteiden vaikutus saa hänen kehonsa myös kihelmöimään. Monet ihmiset saavat kihelmöintiä Herra Limestä. Minä en. Hitsi. Kun kerron Jurajille että jopa se rikkoutunut Herra Lime toimii, hän ottaa yhteyttä Ivaniin, Somavedic-laitteiden keksijään. Hän raportoi Ivanille, että Herra Lime oli murskautunut kimpaleiksi ja sen suurin osa on roskakorissa, mutta se mikä on jäljellä vaikuttaa olevan yhä toiminnassa. Jopa rikkinäisenä, Ivanin mukaan, toimii herra Lime 25:n prosentin voimalla! (Minulla on tällä hetkellä pikku kurpitsoja ryhmitettyinä Herra Limen 'sisuksien' ympärillä, vain katsoakseni tapahtuuko jotain ihmeellistä.) Juraj muistuttaa minua myöhemmin siitä, että "Herra Lime poistaa esteitä, jotka vaivaavat terveyttä, suhteita ja mieltä. Ja tämä prosessi ei ole aina helppoa. Hän sanoo: "Eräs nainen seurusteli erään miehen kanssa kaksi vuotta. Nainen päätti ostaa Somavedicin ja kahden kolmen kuukauden oston jälkeen hän kertoi: 'Yhtäkkiä minä näin miesystäväni luonteen, hänen oikean itsensä...ja tajusin että se ei ollut sitä mitä halusin.' Nainen jätti miehen saman tien."

Vähän myöhemmin: ostan vielä yhden Herra Limen! Itse asiassa hankin kaksi laitetta itselleni, yhden tyttärelleni ja yhden Medic-mallin jonka nimeän 'Lily' annan lapsenlapsilleni.

SUURI ENERGIAPANKKI TAIVAALL

Arthur ja minä sekä Robin-serkku istumme ulkona puutarhatuoleilla nurmikollani. Meillä on jalat paljaana nurmikolla imemässä maan 'hyviä viboja'. Jos ei olisi äsken satanut vettä, olisimme makoilemassa viltillä suoraan nurmikolla. Arthurin vaimo Maryellen soittaa hänen kännykkäänsä. Art juttelee hänen kanssaan hetken ja sitten sanoo: "Maryellenillä on kauhean kipeä oikea olkapää. Hän haluaa sinun auttavan häntä." Minä suostun, laitan kahvikupin pöydälle, otan kouraan kasan energiaa takaani ja heitän sen suoraan Maryellenille puhelimen kautta. Kuulen hänen huutavan: "Herra jumala, kipuni on lähtenyt!" Sitten Arthurin poika Kris tarttuu puhelimeen. "Kysy Venusia lähettämään minulle vähän Energiaa. Se 'juttu' on taas takaisin." Hän luulee että tämä 'juttu' on joku pimeä voima tai kummitus joka odottaa häntä joka aamu kun hän herää. Olen sanonut hänelle: "Ei se ole sitä. Pimeä energia on sinun kielteisiä ajatuksia. Ne kasaantuvat, roikkuvat sinun seuranasi ja säikäyttävät sinua. Muuta ajatuksesi!" Ja niin Kris on puhelimessa isänsä kanssa. Minä muuten vaan ojennan kättä oikean olkapään yli, otan kouraan vähän sitä hyvää energiaa ja heitän sen täysillä Krisiin päin puhelimessa, kiljuen kuin vain minä osaan. Sitten sanon: "Ja nyt Kris on iloinen ja nauraa!" Arthur vahvistaa: "Kyllä, hän nauraa! Ja hänen kertoi minulle kuinka onnellinen hän nyt on." Serkkuni Robin istuu Artin ja minun välissä tämän puhelun aikana. Hän sanoo tuntevansa joka kerta kun heitin energiaa puhelimeen. Minun heittämäni energia hurahti hänen ohitse. Robin on se joka aina tuntee Herra Limen vaikutuksia.

JA LISÄÄ ENERGIAA:

Nautin kahvia ystäväni Susanin kanssa eräällä terassilla esikaupungissa. Hän sanoo, että niskaansa sattuu pahasti ja pyytää minua tekemään 'sen energia-jutun'. Heitän hänelle vähän Energiaa. En nyt liikaa, koska terassilla on paljon ihmisiä. Kun Susan lähtee autoonsa kahvittelun jälkeen viskaan suuremman annoksen Energiaa hänen selkäänsä. Hän kääntyy. Pam! Hän katsoo minua. Myöhemmin hän tekstailee minulle: "Niskani tuntuu PALJON paremmalta!!" Olen heittänyt Energiaa menestyksekkäästi jo muutaman vuoden. (Kuvittelenko vain tätä vai onko tämä kykyni vahvistunut Herra Limen ansiosta?)

ELI MISTÄ TÄSSÄ OIKEIN ON KYSE

Jossain vaiheessa laitan sähköpostia Jurajille: "Ihmiset alkavat kysyä enemmän Herra Limestä. Mitä minä heille sanon?" Juraj: "Meidän tuotteemme nimi on Somavedic ja sen kehityksen taustalla on monen vuoden tutkimus kiinalaisen ja ayurvedalaisen sekä vaihtoehtoisen lääketieteen saralla. Somavedicin toiminta perustuu energian valvottuun vapautumiseen mineraaleista, kuten esimerkiksi koru- tai jalokivistä.

Somavedic on kehitetty neutralisoimaan geopatogeenisiä vyöhykkeitä ja sähkösmogia, kuten WiFiä, jotka vaikuttavat terveyteen kielteisesti. Samalla laite muodostaa ympäriinsä tasapainoisen kentän, joka auttaa meidän kehojamme paranemaan. Herra Limellä (Medic Uran) ja Atlantic -mallilla on toinenkin vaikuttava ominaisuus - molemmat pystyvät strukturoimaan vettä. Ne luovat kuusikulmaista vettä. Strukturoidun veden hyödystä ja myönteisistä terveysvaikutuksista löytyy paljon tietoa googlaamalla. Meillä on todistuksia Saksasta ja Itävallasta jotka vahvistavat Somavedicin toimivuutta. Siellä on tehty kaksoissokkotutkimuksia, joissa ihmisten HRV (sykevaihtelu) parani merkittävästi Somavedic-laitteen vaikutuskentällä vietetyn ajan jälkeen. Meillä on myös kuvia siitä kuin vesi ja veri muuttuvat Somavedicin vaikutuksen ansiosta. Laite on alun perin suunniteltu ihmisille mutta esimerkiksi kissat, koirat ja jopa kasvit reagoivat sen läheisyydessä.

KIRJEENVAIHTO JURAJIN KANSSA JATKUU:

"Hei Venus! Jos et mene pidemmälle kuin 80 jalkaa (noin 24 metriä) laitteesta poispän, sinun ei tarvitse kantaa sitä mukanasi. On kuitenkin parasta pitää laitetta niin lähellä kuin mahdollista. Joidenkin mallien säteily ulottuu vähintään 60-90 metrin päähän, joidenkin noin 30 metrin päähän. Se säteilee siis kehässä." Somavedic auttaa koko ajan.

Se on hienovarainen energia, mutta se toimii ja auttaa koko ajan. Ympäristön harmonisointi kehon pikaisemmaksi paranemiseksi on vain yksi niistä asioista, joita se tekee. Ehdotamme myös, että laitat vesikannun laitteen viereen ja juot tätä vettä päivän aikana. Myös silloin, kun nukut, on hyvä saada se huoneeseen tai seuraavaan huoneeseen. Unen aikana keho uudistuu eniten. Puolisoni Lucy tykkää maalata sen vieressä. Hän myös puhuu laitteen kanssa, kuten sinäkin :) Lucy jopa teki maalauksen, jonka sai inspiraationsa ensimmäisistä päivistä, kun saimme Somavedic Uranin kotiin. Herra Lime tulee tekemään työnsä, älä huoli. Jotkut asiat vievät aikaa.