Tietoa Somavedicista

Mikä on Somavedic ja miten se toimii?

Somavedic tasapainottaa ympäristöä jossa elämme...

Somavedicin toimintaperiaate perustuu kattavaan tietoon ja monen vuoden tutkimukseen, joka liittyy erityisesti mineraalien ominaisuuksiin ja siihen miten mineraalien tietty värähtely vaikuttaa ympäristöön ja ihmiskehoon.

Sen merkittävien tulosten taustalla on erinomainen kokemus lukuisista bioresonanssikeskuksista, joissa Somavedicin käyttö jälkihoidossa on aina tasapainottanut sairauden vahingoittamia elimiä.

Somavedicin toiminta perustuu mineraalien energian hallittuun vapautumiseen. Kyseessä on erityinen kokoonpano mineraaleja, etupäässä puolijalokiviä tai jalokiviä. Yhdessä ne muodostavat Somavedicin ytimen.

Somavedic-laite käyttää tiettyjä mineraaleja sen perusteella, millä taajuusalueella yksittäiset mineraalit värähtelevät. Somavedic säteilee tätä värähtelyä ympäristöön vaikuttaen siihen hyvin suotuisalla tavalla.

Jalokivien terapeuttinen tai parantava käyttö perustuu jossain määrin juuri tähän, mutta rajoittuu yleensä vain yksittäisten kivien käyttöön. Somavedic sen sijaan käyttää useita eri mineraaleja yhtä aikaa.

"Somavedic on suunniteltu nimenomaan harmonisoimaan geopatogeenisiä alueita ja sähkösaastetta"

Sähkösaaste ja EMF-säteily

Kaupungeissa ja taajamissa teknisesti tuotetun säteilyn määrä on kymmenestä miljoonasta kerrasta miljardiin kertaan korkeampi kuin luonnollinen sähkömagneettinen taustasäteily, joka on välttämätön elämän säilymiselle. Tämä tarkoittaa sitä, että altistumme jatkuvasti sähkömagneettiselle saasteelle.

Teknisten sähkömagneettisten kenttien liiallinen määrä johtaa lukuisiin luonnon, eläinten ja ihmisten biologisiin häiriöihin, koska tekniset sähkömagneettiset signaalit tunkeutuvat solujen ja elinten tietojärjestelmiin.

Pitkäaikainen altistuminen sähkömagneettiselle säteilylle on kytköksissä huonoon unen laatuun, vähentyneeseen henkiseen ja fyysiseen kestävyyteen, päänsärkyyn tai heikentyneeseen keskittymiskykyyn.

Tämä pitkäaikainen altistuminen sähkömagneettiselle säteilylle aiheuttaa mm. unihäiriöitä, päänsärkyä, elinvoiman ja keskittymisen vähentymistä, tinnitusta, heikompaa henkistä ja fyysistä kestävyyttä sekä kuormittaa sydän- ja verisuonijärjestelmää.

Somavedic on nimenomaan kehitetty tasapainottamaan näitä ei-toivottuja terveysvaikutuksia.

Sekä geopatogeenisten alueiden että sähkösaasteen vaikutukset ja sivuvaikutukset ovat tasapainotettavissa Somavedicin avulla.


Tietoa geopatogeenisistä alueista ja geopaattisesta stressistä

Sana "geopaattinen" on peräisin kahdesta kreikan sanasta: geo tarkoittaa "maata (maapalloa)" ja pathos on "kärsimys" tai "sairaus".

"Lohikäärmeensuoniin" (geopatogeenisiin alueisiin) viitattiin ensimmäistä kertaa yli 4000 vuotta sitten Kiinassa. Ennen talon rakentamista kutsuivat muinaiset kiinalaiset rakennusmaalle veden etsijöitä (kaivonkatsojia) jotka paikansivat "lohikäärmereikiä" (geopatogeenisiä alueita).

Geopaattiset alueet syntyvät pääasiassa maanalaisen veden virroista mutta myös maapallon kuoren siirtymistä ja muista geologisista syistä.

Virallisten lähteiden mukaan näilä vyöhykkeillä oleskelu aiheuttaa geopaattista stressiä. Tämä haitallisista maaenergioista johtuva stressi on pysyvää. Se vaikuttaa alituisesti terveyteemme viemällä meiltä elinvoimaa. Pitkäaikainen oleskelu geopaattisilla vyöhykkeillä voi aiheuttaa syöpää, maksasairauksia, alavirtsateiden sairauksia, hedelmättömyyttä, kroonista nuhaa ja joukon muita sairauksia. Tavallinen ihminen huomaa vyöhykkeiden tuhoisan vaikutuksen vasta sairastuessaan

Lyhyet oleskelut näillä alueilla ovat yleensä harmittomia. Tärkeimmät riskialueet, joita kannattaa tarkistuttaa, ovat sänky ja työpaikka, varsinkin jos istut tai seisot paikallasi kuten toimistotyössä.

Somavedic on nimenomaan kehitetty tasapainottamaan näitä ei-toivottuja terveysvaikutuksia.

Lue Somavedicin hämmästyttävistä vaikutuksista ihmisten elämään