Strukturoitu vesi

Strukturoitu vesi - samantyyppistä vettä jota meillä on kaikissa soluissamme

Strukturoitu vesi on "luonnossa esiintyvä vesi". Teorian mukaan soluissamme olevilla strukturoiduilla vesimolekyyleillä voi olla korkeampi sähkövaraus tietyssä järjestyksessä, mikä auttaa solujen toimintaa. Kun solujemme vesimolekyylit latautuvat optimaalisesti, tämä voi mahdollisesti vaikuttaa siihen, miten lihakset ja kudokset toimivat koko kehossamme. Mutta kun vettä suodatetaan mekaanisesti, käsitellään kemikaaleilla ja saastutetaan erilaisilla epäpuhtauksilla tai myrkyillä - mikä johtaa vesijohtoveden korkeaan myrkyllisyyteen ja epänormaaliin estrogeenitasoon vedessä - rakenne muuttuu, ja siksi vesi menettää osan parantavista ominaisuuksistaan.


Dr. Gerald Pollack Washingtonin yliopistosta on yksi johtavista strukturoidun veden tutkijoista. Opiskeltuaan vesitiedettä ja -teknologiaa viimeisen vuosikymmenen ajan hän uskoo, että luonnossa esiintyvät valoa ja lämpöä tuottavat lähteet vaikuttavat veteen syvästi. Ne muuttavat juomaveden ja täten kehoissamme varastoitavan veden molekyylikoostumusta.

Vaikka tutkimus on edelleen rajallista ja keskeneräistä, strukturoidulla vedellä voi olla optimaalinen pH, joka on elintärkeä terveydelle. Se on erityinen virtalähde, joka auttaa meitä pysymään mahdollisimman hydratoituina. Vedellä ja nesteytyksellä on kehossa monta tärkeää tehtävää. Strukturoidun veden sanotaan vaikuttavan seuraavasti:


Strukturoidun veden uskotaan kehon soluihin siirtymisen jälkeenkin kykenevän uudistamaan rakennettaan, mikäli se altistuu tietyille energianlähteille. Veden rakenteen muutoksiin vaikuttavat lämmönlähteet (mukaan lukien aurinko, maa, säteilylaite tai lihasten lämmitystyyny), infrapunavalo tai jopa ihmisen kosketus.

Somavedic Atlantik ihanteellinen juomaveden käsittelyyn. Väsymätön ystävä keittiössä tai kiinteistösi maanalaisen veden huollossa. Atlantik käsittelee veden rakennetta, ominaisuuksia, muistia ja energiapotentiaalia.

Somavedic Medic Uran vahvin malli. Uran soveltuu sekä koteihin että sairaaloihin, lääkärin vastaanotolle, bioresonassikeskuksiin, hierontaan ja kauneushoitoloihin sekä isompiin tiloihin. Myös tämä malli strukturoi vettä.

Lue lisää vettä strukturoivista malleista