Somavedic Vedic

Uutuus

Tutustu aikaisemman suosikkituotteemme Uran seuraajaan. Kokonaisvaltaisesti uudistettu kotisi ja työskentelytilasi täydelliseen harmonisointiin.

Vedicin rungon pohjana on täysin uusi mineraalien yhdistelmä, jota olemme työstäneet jo pidemmän aikaa. Lisäksi koko käsintehdyn rungon sisusta on hopeoitu. Se tekee Vedicistä 50 % aiempaa suosikkituotettamme Uran vahvemman.

Sopii suuriin kiinteistöihin, kotitalouksiin sekä sairaaloihin, klinikoille, lääkärin vastaanotoille, hierojien tiloihin tai kauneussalonkeihin.

  • 100 % veden harmonisointi/strukturointi
  • Säteilee himmeämpää valoa pimeissä ympäristöissä vuorokausirytmiä tukien
  • Uusi kivien yhdistelmä vahvistamaan tilojen harmonisointia ja vähentämään oksidatiivista stressiä Hopeoitu runko vielä voimakkaampaan säteilyyn
  • Negatiivisten vaikutusten poistaminen: 3G, 4G, 5G, EMF, GZ (stressi), vapaat radikaalit

Ympäristöt: Sairaalat, klinikat, bioresonanssikeskukset, koulut, kauppakeskukset, lentokoneet sekä tavalliset omakotitalot, kaupunkiasunnot ja tukiasemien läheisyydessä sijaitsevat kiinteistöt.

Uusi Somavedic Vedic on kattavien ominaisuuksiensa vuoksi suosikkimallimme. Jos harkitset ensimmäisen Somavedic-tuotteesi hankintaa, uskomme Vedicin olevan oikea valinta uuteen, parempaan elämään.

760,00 €