Somavedic Medic Gold

Loppuunmyyty

Somevadic Gold on ainutlaatuinen erikoismalli. Se valmistetaan vain tilauksesta ja räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Yksikään Gold-malleista ei ole sama. Se on yksittäinen kappale. Jokainen Gold -malli on peitetty 24 karaatin kullalla.

5 000,00 €

Medic Gold neutraloi sähkösmogin ja vapaiden radikaalien haittavaikutuksia; sen lisäksi se poistaa geopatogeenisten ja psykosomaattisten vyöhykkeiden kielteisiä vaikutuksia ihmiskehoon. Medic Gold vaikuttaa myös veden rakenteeseen, ominaisuuksiin, muistiin, Redox-potentiaaliin ja energiaan.

Medic Gold -laitteen kehon sisällä olevien jalokivien värähtelyn ohjaus ja vapautuminen vahvistetaan niiden yhteydellä jalometalleihin ja Tesla-kelaan.

Kaikki aines koostuu tiedoista. Ajatuksemme, tunteemme, kokemuksemme - eli kaikki tietoiset ja tiedostamattomat tiedot, kuten esivanhempiemme tiedot, tallentuvat DNA:han, toisin sanoen virtuaaliseen pilviin - kvanttikenttään.

Kvanttikenttä on siis täynnä tietoa; siihen voidaan päästä yhdistymällä kvanttiaaltoihin, joita kenttä lähettää. Oikean tiedon saanti kvanttikentästä sallii kvanttiaaltojen positiivisen vaikutuksen elämäämme ympäristöön. Jos haluamme muuttaa jotakin elämässämme, meidän on ensin muutettava kenttää. Todellisuus seuraa kenttää.

Medic Gold -laitteen värähtelyskaala ohjelmoidaan ja vahvistetaan siten, että se luokittelee ja jäsentää ihmisen kvanttikenttään tallennetut tiedot. Tämä mahdollistaa itsensä parantavien prosessien aktivoinnin kehossa ja mielessä.

Terapiakeskuksessa ehdottomasti parhaiten toimii Somavedic Medic Uran ja Somavedic Gold -mallien yhdistelmä. Mutta sinun täytyy olla valmis siihen, että se näyttää sinulle asioita, joita et edes halua nähdä. Ne ovat melko tinkimättömiä vaaleanpunaisten lasien, naiiviuden ja kauhukuvien poistamisessa.

Niiden nerokkuus piilee siinä että ne nopeasti tekevät sinusta viisaamman - koska ne näyttävät asioiden oikean laidan - yhtään kaunistelematta. On vain sinusta kiinni, suljetko itsesi valoa vastaan tai siristätkö silmiäsi vai hyväksyykö todellisuuden kiitollisena siitä, että säästit muutaman vuoden pimeässä.

Somavedic Gold kiihdyttää metafyysisen vision prosesseja, vahvistaa käsityksiä ja yhteyttä. Se on välttämätön avustaja, mitä hienoihin energioihin tulee. Se ei ole vain sanoja ja tunteita. Kyse on suuresta muutoksesta sisäisessä ja ulkoisessa ympäristössä. Yksinkertaisesti parempi tuottavuus ja elämänlaatu. Kiitos Ivan Rybjanskýlle mahdollisuudesta käyttää molempia laitteita samanaikaisesti.