Sopivan mallin valitseminen on helppoa

Voit valita viidestä mallista. Jokaiselle niistä annetaan viiden vuoden häiriöttömän toiminnan takuu.
Somavedic Harmony


Harmony on Quantum-, Harmonie- ja Travelermallien täysipainoinen seuraaja. Se suoriutuu leikiten suuremmastakin kuormituksesta niin maaseudulla kuin automatkoillakin.

Negatiivisten vaikutusten poistaminen: GPZ, vapaat radikaalit, virukset, bakteerit, loiset, homeet

Ympäristöt: mökit, omakotitalot, kiinteistöt maaseudulla ilman suurempaa kuormitusta (EMF), henkilöautot ja hotellihuoneet

Runko: käsin puhallettu, sisäpuolelta hopealla vuorattu kristallilasi

Sydän: teslamuuntaja, puolijalokivet, jalokivet ja jalometallit (Au, Ag, Pd, Pt, Cu, Zn)

390 €


Somavedic Sky


Sky on erittäin tehokas apu matkallasi elämän tiellä.

Se tuo sinulle pienen palan maagista taivasta maan päälle parantaen elämänlaatuasi. Oli kyseessä sitten parempi unen laatu tai kehon ja mielen puhdistaminen useista haittavaikutuksista, joille jatkuvasti altistut. Somavedic Sky rauhoittaa, tasapainottaa, harmonisoi, auttaa keskittymään paremmin, tehostaa kehon uusiutumista ja parantaa unen laatua.

Negatiivisten vaikutusten poistaminen: EMF, GPZ, virukset, bakteerit, loiset, homeet, vapaat radikaalit

Ympäristöt: omakotitalot ja asunnot kaupungissa, kuntoutuskeskukset, toimistot, kaupat jne.

Runko: käsin puhallettu, sisäpuolelta hopealla verhoiltu kristallilasi

Sertifioitu: IGEF(Saksa)

Sydän: teslamuuntaja, puolijalokivet, jalokivet ja jalometallit (Au, Ag, Pd, Pt, Cu, Zn)

580 €


Somavedic Atlantik


Somavedic Atlantik on ihanteellinen juomaveden käsittelyyn. Väsymätön ystävä keittiössä tai kiinteistösi maanalaisen veden huollossa.

Atlantik käsittelee veden rakennetta, ominaisuuksia, muistia ja energiapotentiaalia, mm. Dr. Masaru Emoton tutkimukseen pohjautuen. Se poistaa veden rasitukset, jotka usein aiheuttavat kurkkukipua. Käyttäjien kokemus on, että Atlantikin vesi on parantanut heidän riittämätöntä nesteenottoaan, mikä on erittäin tärkeää elimistön toiminnan ja terveyden kannalta. Atlantik-laitetta on testattu ja sertifioitu riippumattomassa laboratoriossa (IIREC). Voit halutessasi ladata asiakirjat verkkosivuiltamme ja tutustua yksityiskohtiin. Tämän mallin runko on hiekkapuhallettua kristallilasia, joka vaatii erityisen huolellista käsittelyä.

300 €


Somavedic Vedic


Tutustu aikaisemman suosikkituotteemme Medic Uran seuraajaan. Kokonaisvaltaisesti uudistettu kotisi ja työskentelytilasi täydelliseen harmonisointiin.

Vedicin rungon pohjana on täysin uusi mineraalien yhdistelmä, jota olemme työstäneet jo pidemmän aikaa. Lisäksi koko käsintehdyn rungon sisusta on hopeoitu. Se tekee Vedicistä 50 % aiempaa suosikkituotettamme Medic Uran vahvemman.Sopii suuriin kiinteistöihin, kotitalouksiin sekä sairaaloihin, klinikoille, lääkärin vastaanotoille, hierojien tiloihin tai kauneussalonkeihin.

  • 100 % veden harmonisointi/strukturointi
  • Säteilee himmeämpää valoa pimeissä ympäristöissä vuorokausirytmiä tukien
  • Uusi kivien yhdistelmä vahvistamaan tilojen harmonisointia ja vähentämään oksidatiivista stressiä Hopeoitu runko vielä voimakkaampaan säteilyyn
  • Negatiivisten vaikutusten poistaminen: 3G, 4G, 5G, EMF, GZ (stressi), vapaat radikaalit

Ympäristöt: Sairaalat, klinikat, bioresonanssikeskukset, koulut, kauppakeskukset, lentokoneet sekä tavalliset omakotitalot, kaupunkiasunnot ja tukiasemien läheisyydessä sijaitsevat kiinteistöt.

Uusi Somavedic Vedic on kattavien ominaisuuksiensa vuoksi suosikkimallimme. Jos harkitset ensimmäisen Somavedic-tuotteesi hankintaa, uskomme Vedicin olevan oikea valinta uuteen, parempaan elämään.

760€