Sopivan mallin valitseminen on helppoa

Voit valita viidestä mallista. Jokaiselle niistä annetaan viiden vuoden häiriöttömän toiminnan takuu.
Somavedic Harmony


Harmony on Quantum-, Harmonie- ja Travelermallien täysipainoinen seuraaja. Se suoriutuu leikiten suuremmastakin kuormituksesta niin maaseudulla kuin automatkoillakin.

Negatiivisten vaikutusten poistaminen: GPZ, vapaat radikaalit, virukset, bakteerit, loiset, homeet

Ympäristöt: mökit, omakotitalot, kiinteistöt maaseudulla ilman suurempaa kuormitusta (EMF), henkilöautot ja hotellihuoneet

Runko: käsin puhallettu, sisäpuolelta hopealla vuorattu kristallilasi

Sydän: teslamuuntaja, puolijalokivet, jalokivet ja jalometallit (Au, Ag, Pd, Pt, Cu, Zn)

390 €


Somavedic Sky


Sky on erittäin tehokas apu matkallasi elämän tiellä.

Se tuo sinulle pienen palan maagista taivasta maan päälle parantaen elämänlaatuasi. Oli kyseessä sitten parempi unen laatu tai kehon ja mielen puhdistaminen useista haittavaikutuksista, joille jatkuvasti altistut. Somavedic Sky rauhoittaa, tasapainottaa, harmonisoi, auttaa keskittymään paremmin, tehostaa kehon uusiutumista ja parantaa unen laatua.

Negatiivisten vaikutusten poistaminen: EMF, GPZ, virukset, bakteerit, loiset, homeet, vapaat radikaalit

Ympäristöt: omakotitalot ja asunnot kaupungissa, kuntoutuskeskukset, toimistot, kaupat jne.

Runko: käsin puhallettu, sisäpuolelta hopealla verhoiltu kristallilasi

Sertifioitu: IGEF(Saksa)

Sydän: teslamuuntaja, puolijalokivet, jalokivet ja jalometallit (Au, Ag, Pd, Pt, Cu, Zn)

580 €


Somavedic Atlantik


Somavedic Atlantik on ihanteellinen juomaveden käsittelyyn. Väsymätön ystävä keittiössä tai kiinteistösi maanalaisen veden huollossa.

Atlantik käsittelee veden rakennetta, ominaisuuksia, muistia ja energiapotentiaalia, mm. Dr. Masaru Emoton tutkimukseen pohjautuen. Se poistaa veden rasitukset, jotka usein aiheuttavat kurkkukipua. Käyttäjien kokemus on, että Atlantikin vesi on parantanut heidän riittämätöntä nesteenottoaan, mikä on erittäin tärkeää elimistön toiminnan ja terveyden kannalta. Atlantik-laitetta on testattu ja sertifioitu riippumattomassa laboratoriossa (IIREC). Voit halutessasi ladata asiakirjat verkkosivuiltamme ja tutustua yksityiskohtiin. Tämän mallin runko on hiekkapuhallettua kristallilasia, joka vaatii erityisen huolellista käsittelyä.

300 €


Somavedic Medic Uran


Somavedic Medic Uran on täydellinen valinta mihin tahansa tiloihin, jotka kaipaavat harmonisointia. Se pystyy myös käsittelemään vettä aivan kuten Atlantik.

Tässä mallissa yhdistyvät Somavedic Medic, Harmonie, Quantom ja Atlantik -mallien toiminnot. Somavedic Uran sopii koteihin mutta myös sairaaloihin, lääkärin vastaanotolle, bioresonassikeskuksiin, hierontapaikkoihin ja kauneushoitoloihin sekä isompiin tiloihin. Sen lasirunko on tehty kristallilasista jossa on mukana uraaniseosta, joka on tärkeä tekijä sähkösaasteen neutralisoinnissa. Medic Uran on osoittautunut erityisen toimivaksi paikoissa, joissa aiemmin oli tarpeen käyttää kahta tai useampaa Medic-mallia. Lisäksi se harmonisoi vettä aivan kuten Atlantik. Tämän mallin runko on hiekkapuhallettua kristallilasia, joka vaatii erityisen huolellista käsittelyä.

680 €