Sopivan mallin valitseminen on helppoa

Voit valita viidestä mallista. Jokaiselle niistä annetaan viiden vuoden häiriöttömän toiminnan takuu.Somavedic Harmonie


Somavedic Harmonie sopii asuntoon tai pieneen omakotitaloon.

Harmonie vähentää geopatogeenisten alueiden ja sähkösaasteen aiheuttamia haittoja. Sen lisäksi se sisältää taajuuksia myös loisten, virusten, bakteerien ja homeiden tuhoamiseksi. Koska se poistaa niitä ilman kemiallisten aineiden käyttöä, vaikutukset näkyvät 1-3 kuukauden kuluessa. Tämän mallin runko on hiekkapuhallettua kristallilasia, joka vaatii erityisen huolellista käsittelyä.

Vain pyynnöstä - 300 €


Somavedic Quantum


Somavedic Quantum sopii parhaiten paikkoihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä.

Quantum on ihanteellinen paikoissa, joissa käy paljon ihmisiä. Se sopii bioresonanssikeskuksiin, lääkärin vastaanotolle, hierontapaikkoihin, kauneushoitoloihin ja myymälöihin. Se on saanut myös erittäin hyvää palautetta yrityksiltä. Suosittelemme tätä mallia myös niille, jotka matkustavat ja yöpyvät hotelleissa, joissa yleensä on kaikenlaisia ei-toivottuja energiavyöhykkeitä. Somavedic Quantumia käytetään usein autoissa, myös rekoissa. Tämän mallin runko on lasia, joten se vaatii erityisen huolellista käsittelyä.

Vain pyynnöstä - 300 €


Somavedic Medic


Somavedic Medic on Somavedic Technologies -yhtiön lippulaivamalli.

Medic-mallissa yhdistyy toimintoja kahdesta eri mallista: Harmoniesta ja Quantumista. Se sopii koteihin, sairaaloihin, lääkärin vastaanotolle, bioresonassikeskuksiin, hierontapaikkoihin ja kauneushoitoloihin sekä isompiin tiloihin. Mediciä on testattu ja sertifioitu kahdessa toisistaan riippumattomassa laboratoriossa (IGEF ja IIREC). Voit halutessasi ladata molemmat todistukset verkkosivuiltamme ja tutustua yksityiskohtiin. Tämän mallin runko on hiekkapuhallettua kristallilasia, joka vaatii erityisen huolellista käsittelyä.

Vain pyynnöstä - 500 €


Somavedic Atlantik


Somavedic Atlantik on ihanteellinen juomaveden käsittelyyn. Väsymätön ystävä keittiössä tai kiinteistösi maanalaisen veden huollossa.

Atlantik käsittelee veden rakennetta, ominaisuuksia, muistia ja energiapotentiaalia, mm. Dr. Masaru Emoton tutkimukseen pohjautuen. Se poistaa veden rasitukset, jotka usein aiheuttavat kurkkukipua. Käyttäjien kokemus on, että Atlantikin vesi on parantanut heidän riittämätöntä nesteenottoaan, mikä on erittäin tärkeää elimistön toiminnan ja terveyden kannalta. Atlantik-laitetta on testattu ja sertifioitu riippumattomassa laboratoriossa (IIREC). Voit halutessasi ladata asiakirjat verkkosivuiltamme ja tutustua yksityiskohtiin. Tämän mallin runko on hiekkapuhallettua kristallilasia, joka vaatii erityisen huolellista käsittelyä.

300 €


Somavedic Medic Uran


Somavedic Medic Uran on täydellinen valinta mihin tahansa tiloihin, jotka kaipaavat harmonisointia. Se pystyy myös käsittelemään vettä aivan kuten Atlantik.

Tässä mallissa yhdistyvät Somavedic Medic, Harmonie, Quantom ja Atlantik -mallien toiminnot. Somavedic Uran sopii koteihin mutta myös sairaaloihin, lääkärin vastaanotolle, bioresonassikeskuksiin, hierontapaikkoihin ja kauneushoitoloihin sekä isompiin tiloihin. Sen lasirunko on tehty kristallilasista jossa on mukana uraaniseosta, joka on tärkeä tekijä sähkösaasteen neutralisoinnissa. Medic Uran on osoittautunut erityisen toimivaksi paikoissa, joissa aiemmin oli tarpeen käyttää kahta tai useampaa Medic-mallia. Lisäksi se harmonisoi vettä aivan kuten Atlantik. Tämän mallin runko on hiekkapuhallettua kristallilasia, joka vaatii erityisen huolellista käsittelyä.

680 €