Avaruuspuku ja perhonen - Milan Vidlakin suositus

Kun kuulin ensimmäistä kertaa Somavedic-laitteesta ja sen merkittävistä vaikutuksista, en tiennyt vielä tuolloin, että pian kokisin sen puhdistavaa voimaa.

Valitsin Somavedic Medic Uran -mallin. Se on vahvin ja ympäristön harmonisoinnin ja geopaattisten vyöhykkeiden ja sähkömagneettisen (EMF) säteilyn lisäksi se voi myös muuttaa veden rakennetta. Purin sen paketista, kytkin virtaan, laitoin sen pöydälle ja odotin mitä tapahtuisi. Myönnän, että olin hieman huolissani. En niinkään sen voimasta - ihmiset yleensä liioittelevat ja minä olen kokenut tarpeeksi toimittajaurani aikana ollakseni äärimmäisen optimistinen - mutta siitä, että kaikki kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

Olen toimittaja, joten kuulun niin ihmisiin, joilla vasen aivopuolisko on hallitseva: aina analysoin jotain, koko ajan ajattelen ja minun suurin pomoni on aivot. Niin, en ole turhan ennakkoluuloinen, ja minulla on mieli auki. Olen myös henkisyyteen taipuvainen, mikä ei ole yleistä tällä alalla. Mutta se johtuu lähinnä siitä, että elämässäni olen kokenut useita ilmiöitä ihmeiden alueelta, joista jos joku kertoisi minulle, olisin nauramassa ääneen.

Kaikki mihin uskon, perustuu omiin ajatuksiini. Ensin täytyy ymmärtää kaikki ja käsitellä sitä aivojen kanssa, toisin kuin ihmiset, joiden intuitio on kehittynyt ja ajattelu on heille turha ylellisyys. Joten olen oppinut, ettei ole tärkeää tehdä johtopäätöksiä etukäteen, vaan aina pitää kerätä omia kokemuksia, mistä sitten olikaan kyse.

Ivan Rybjanskýn kehittämä laite toimii täysin eri tavalla kuin mihin olemme tottuneet, ja sen tärkeimmät vaikutukset eivät ole materiaalisia (mihin suurin osa maapallon ihmisistä on keskittynyt), vaan ne ovat kvanttikentällä. Siksi on huomattavasti vaikeampaa käsitellä ja ymmärtää laitteen vaikutuksia verrattuna esimerkiksi jääkaappiin, jossa olut on jäähtynyt.

On olemassa kaksi perusihmistyyppiä - niitä, jotka tarvitsevat käsin kosketeltavia todisteita uskoakseen, ja niitä, joilla ei ole ongelmia havaita hienovaraisia energioita. Yleensä miehet kuuluvat ensimmäiseen ryhmään, mutta eivät kaikki heistä...

Vain vettä

Somavedic Medic Uran loisti kauniisti. Siinä kaikki. Kolmen päivän jälkeen aivoni kysyivät jonkin verran sarkastisella tavalla, että olikohan tämä kaunis 850 dollarin lamppu hieman liikaa. Mutta sitten laitoin karahvin täynnä vesijohtovettä aivan Uranin viereen ja parin tunnin kuluttua join siitä. Heti huomasin, että vesi oli paljon pehmeämpää, kuin sametti. Se muistutti minua vedestä yhdestä vesilähteestä Prokopin laaksosta. Mutta aivoni kertoivat minulle, että vain kuvittelin sitä ja että vesi oli samaa vanhaa, ja että minun pitäisi rentoutua ja mennä tekemään jotain hyödyllistä.

Muutama päivä kului ja mitään muuta ei tapahtunut. Ja sitten kerran unohdin laittaa karahvin Uranin viereen ja oli pakko juoda tavallista vesijohtovettä. Olin järkyttynyt - yhtäkkiä tuntui kuin joisin nestemäistä betonia. Vesi se ollut yhtään juomakelpoista. Aivot ovat todella hullut. Ensimmäisen juoman jälkeen tiesin, että "Uran-vesi" on erilainen, mutta aivoni ovat niin mukautuvaiset että ne tottuivat siihen niin, että parin päivän kuluessa tämä suuri vesi tuntui normaalilta. Minä siis unohdin täysin, miten inhottavaa aikaisemmin juomani johtovesi olikaan. Tuolloin tajusin myös, miksi olin juonut niin vähän viime vuosina - ei ollut mitään juomisen arvoista.

Siitä lähtien kun laitan vettä Uranin viereen, minulla ei ole ongelmia juoda 2 litraa vettä päivässä, vaikka aikaisemmin en pystynyt juomaan edes litraa. Tämä johtuu siitä, että se maistuu mahtavalta. Ja kun panin siihen sitruunaa, se on erinomainen.

Ja sitten se tuli. Noin kolmen viikon jälkeen Medic Uranin käyttöön otettuani huomasin, ettei se vaikuttanut pelkästään juomaveteen vaan myös minuun. Tunsin oloni hieman oudoksi aamusta lähtien. Luulin että olin tulossa kipeäksi. Ja ennen kuin ehdin ajattelemaan loppuun, minä oikein, mahtipointisesti... p*skoin housuihini. En häiritse ​​lukijoita yksityiskohdilla mutta korostan, että se mitä minusta "virtasi päivätolkulla", ei todellakaan kuulu tähän maailmaan. Se oli melko eeppistä.

Ainoastaan ​​vettä oli tulossa ulos, hyvin erilaista puhdistusta, kuin mitä olin koskaan kokenut. Soitin välittömästi herra Rybjanskýlle ja kysyin, mitä tehdä, koska minun piti osallistua seminaariin edustajainhuoneessa; hän neuvoi minua ottamaan mustikka-kompotin. Lopulta jätin seminaarin väliin (enkä värjännyt eduskuntaa), mutta onneksi seuraavana päivänä olin kunnossa.


Somavedic tekee arkeologista työtä. Se kaivaa päästäkseen sinun sisimpääsi. Sinun sielusi on ikään kuin pukeutunut viiteentoista avaruuspukuun. Nämä ovat siis 15 yksittäistä kerrosta jotka peittävät sinun sielusi. Joten esimerkiksi kun sielu sanoo "valkoinen", se kulkee kaikkien kerrosten läpi, ja päällimmäisin avaruuspuku sanoo "violetti". Yksinkertaisesti sanottuna laite, jolla on värähtelyvaikutuksia, auttaa poistamaan kaiken, mikä estää sinua kuulemasta sielusi," selittää Somavedicin luoja

Muistan kauniin elokuvan "The Diving Bell ja Butterfly", jonka ohjasi Julian Schnabel. Se perustuu tositarinaan, ranskalaisen Elle-muotilehden päätoimittajan Jean-Dominique Baubyn elämään. Bauby sai aivohalvauksen ja halvaantui kauttaaltaan niin onnettomasti että hän pystyi liikuttamaan ainoastaan silmäluomiaan. Hän oppi vähitellen kommunikoimaan (yksi silmänräpäys tarkoitti kyllä, kaksi tarkoitti ei). Hänen sairaanhoitajansa auttoi häntä luomalla hänelle erityiset aakkoset joiden avulla hän sitten kirjoitti koko tarinansa räpäyttämällä silmiään. Riippumatta siitä, missä kunnossa olemmekaan, meidän on aina yritettävä saada aikaan sen, että kaunis perhonen lentää ulos avaruuspuvustamme.

Somavedicillä on erilainen vaikutus kaikkiin. Se vaikuttaa jopa epäilijöihin tai niihin, jotka eivät tunne mitään vaikutuksia tai eivät usko, että se toimii, tai he tarvitsevat konkreettisia todisteita (kuten minä juomaveden muodossa)... "En tunne mitään", sanoi yksi arvoisista asiakkaista vuosi sitten. Hän on erittäin merkittävä henkilö, joka lentää minulle Jordanista. Autoin häntä analysoimaan kuntoaan. Kysyin häneltä: "Saatko nukuttua hyvin?" - "Paremmin, se on totta." - "Entä lonka, joka vaivasi sinua?" - "Siihen sattuu vähemmän, voin kävellä yläkertaan normaalisti, se on myös totta." - "Entä keuhkot?" "No, pystyn hengittämään paremmin ja menemään portaita nopeammin. "

Se on kuin minun kokemukseni veden kanssa. Ihminen tottuu siihen, että jokin seikka paranee ja unohtaa miltä se tuntui silloin kun asiat toimi huonosti. "Niille, jotka väittävät etteivät he tunne mitään, sanon, että odottakaa vähintään kuukausi ja sitten katsokaa taaksepäin. Teidän täytyy nähdä suurempi kokonaisuus. Jos te sitten ette huomaa parannusta, voitte palauttaa laitteen minulle," sanoo Ivan Rybjanský.

90% siitä pienestä kourallisesta asiakkaita, joka palauttaa Somavedicin, haluaa lopulta sen takaisin, koska vietettyään aikaa ilman sitä, he huomaavat että se todella toimi.

"Asiakkaan kokemus Somavedicista riippuu ympäristön kuormituksesta, karmisesta kuormituksesta, elämäntavasta, iästä, hengellisestä kypsyydestä tai sielun iästä, siitä missä ympäristössä ihminen kasvoi, onko hän itse työskennellyt itsensä kanssa ja kuinka pitkälle hän on tullut... Se on kuin ajaisi autoa. Joku on ajautunut tuhansia kilometrejä, joku miljoonia. Se, jolla on tuhat mailia plakarissa, voi olla seikkailunhaluisempi, toiset taas ajaa tasaisemmin," laitteen keksijä määrittelee asiakkaan kokemukset. Erityisen tärkeää on matkan suunta ja tavoite. "Somavedic poistaa umpikujia. Se auttaa huomaamaan, mikä on välttämätöntä, ja mikä ei. Kun ajattelet älylläsi, haluatko mennä oikealle tai vasemmalle tai miten pääsisit ohittamaan umpikujan, Somavedicin kanssa voit mennä suoraan eteenpäin."

Parantuneen veden ja räjähdysmäisen ripulin lisäksi minun kokemukseni Somavedicista eivät ole yhtä myrskyisiä kuin joidenkin muiden asiakkaiden. Kaikki on sujunut jotenkin huomaamatta. Siksi kuuntelin herra Rybjanskýn neuvoja ja katsoin taakseni kahden kuukauden kuluttua. Yllätyksekseni huomasin että juon enemmän vettä kuin koskaan, nukun kuin tukki ja mikä on vielä ihmeellisempää, olen aina ollut aikamoinen yökyöpeli mutta nykyään laitan nukkumaan aikaisin ja pystyn heräämään kello 4.30 aamulla ja teen töitä iltaan asti. Tämä on aikaisemmin ollut mahdotonta... Nyt olen täynnä energiaa. Ja tämä on asian ydin.

Milan Vidlák