Lucia suosittelee Medic uran -laitetta

Somavedic tuli elämäämme Marcelan ja Martinin luottamuksen ja anteliaisuuden ansiosta. He ovat työskennelleet Somavedicin parissa ja levittäneet sitä jo vuosia.

Heti ensimmäisestä hetkestä lähtien kun vierailimme heidän luona, muista syistä kuin Somavedicin takia, meidät kirjaimellisesti piiritti joukko pieniä Somavedic lentäviä lautaisia. Minulle tuli heti mieleen että meidän on hankittava yksi sellainen. Yritin arvata sen hintaa, mutta meni ihan metsään. Onneksi he olivat hyvin anteliaita ja lainasivat meille yhden laitteen kuukaudeksi. Sen kuukauden kuluttua tiesin, etten voisi enää olla ilman sitä pientä "UFOa". Jäisikö se meidän luoksemme ikuisesti?

Mutta miten parhaiten kuvailla sen vaikutusta? Sen lisäksi, mitä on jo virallisesti mitattu, että se neutralisoi geopatogeenisiä vyöhykkeitä, sähkösmogia ja strukturoi vettä sekä vaikuttaa vereen, se pystyy paljon syvempiinkin asioihin. Niitä on vaikeampi kuvata, koska ne eivät ole mitattavissa. Tarkoitan nyt Somavedicin vaikutuksia parisuhteisiin. Mainitsen vain muutaman. Se on vaikuttanut myönteisesti minun poikiini ja heidän suhteeseen. Nuoremmasta pojastani on tullut avoimempi. Hänellä on ollut taipumusta itsesääliin, joka on nyttemmin lakannut. Hänellä on myös vahvempi itseluottamus. Vanhempi poika on lakannut häiritsemästä kuopusta, kun he viettävät aikaa keskenään sekä muiden kanssa. Kun minulla ja puolisollani on jokin väärinkäsitys tai riita, se tuntuu syvemmältä tällä hetkellä, mutta pystymme ratkaisemaan riitamme tehokkaammin ja side meidän välillämme on entistä vahvempi. Osaamme myös kuunnella toisiamme paremmin, jopa silloin kuin olemme tunteiden vallassa. Olen itse ylittänyt kaunaa ja joitakin ennakkoluuloja, joita olen joskus kantanut. Kuten edellä mainitsin, on tapahtunut niin paljon positiivista kehitystä, jota ei voi mitata.

Toinen täysin ilmiömäinen Somavedicin kyky on veden puhdistaminen ja strukturointi. Yhdessä pyramidin kanssa se luo silkinsileää vettä. Se, mitä voi silmillä mitata, on Somavedicin vaikutus kasveihin. Kasvit kasvoivat minun parvekkeellani jopa talvella ja nyt ikkunan takana on jo täysi viidakko. Sen lisäksi joulukuusesta ei ole tippunut yhtäkään neulasta.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Somavedic on todella rauhoittava ja silmää miellyttävä "otus". Jalokivien, lasin ja sisävalojen yhdistelmä luo kauniin kosmisen näytelmän.


Lucia / luciesvoboda.com