Harmonie, Atlantik and Medic -mallit, suositus Ladalta and Miluskalta

Noin vuosi sitten ostimme Somavedic Harmonien. Olemme tyytyväisiä laitteeseen. Se on kuin olento jolla on hämmästyttävän hieno energia. Se lähettää miellyttäviä värinöitä ympäristöön ja kehoomme. Sen vaikutus näkyy kaikkialla, esimerkiksi kukat kukoistavat nyt enemmän. Meidän koiramme ja kollimme käyttäytyvät myös eri tavalla. Meditaatiot ovat syvempiä. Harmonie on täydellinen apu niille, jotka etsivät. Täällä on kirjoitettu paljon, ja olemme täysin samaa mieltä näiden mielipiteiden ja kokemusten kanssa.

Seuraavaksi hankimme Somavedic Atlantik -laitteen. Oli vaikea uskoa, että se osaisi käsitellä vettä ja antaa sille pehmeän, maukasta ja makeaa makua. Emme tiedä, miten temppu toimii, mutta se on täydellinen. Meistä tuli riippuvaisia ​​tästä vedestä sen juomisen jälkeen ja meidän tekee mieli siemailla sitä jatkuvasti. Juomme runsaasti hanavettä. Jos vahingossa saatamme juoda käsittelemätöntä vettä joka on seisonut pöydällä, makuhermomme reagoivat välittömästi ja tunnistavat, että Atlantik-laite ei ole käsitellyt vettä. Kaikki kokeilkoon itse. Kun meillä oli vieraita ja tarjosimme heille Atlantikin käsittelemää vettä, kaikki reagoivat siihen hieman eri tavalla, mutta kaikki tunnistivat, ettei se ollut sama kuin käsittelemätön vesi. Mutta se ei ole kaikki. Koska 80% ihmiskehosta koostuu vedestä, se tarvitsee puhdasta vettä itsensä puhdistamiseksi. Veden on oltava sopusoinnussa kehon kanssa ja viritettävä siihen (ja juuri sitä Atlantik voi tehdä). Juotuamme Atlantikin käsittelemää vettä viikon muuttui virtsamme vaahtoiseksi ja kellertäväksi. Näin ei ollut aikaisemmin, virtsa oli ollut melko läpinäkyvä ja päinvastoin tumma aamulla. Atlantikilla käsitelty vesi tasoitti virtsan ominaisuuksia suuressa määrin ja poistanut äärimmäisyyksiä. Keho puhdisti itsensä! Koiralla ja kollilla ei ole enää loisia, ja niillä on sileä ja kiiltävä turkki, koska he juovat myös käsiteltyä vettä, ja näin hekin nauttivat Harmonien positiivisista vaikutuksista.

Sitten ostimme Somavedic Medicin - laitteen joka hehkuu energiaa ja levittää sitä kaikkialle ympäriinsä...

Annan teille esimerkin Medicin energian havainnollistamiseksi: Kuvitelkaa että intohimoinen ketjupolttaja, joka oli tottunut savuisiin kapakkoihin, tulee paikkaan, jossa on puhdasta ilmaa. Hänen on välittömästi sytytettävä savuke välttääkseen myrkytyksen raikkaalla ilmalla! Somavedic Medic toimii samalla tavalla, paitsi sillä on tarve puhdistaa ilmaa!

Herra Rybjanský on keksinyt suuren ja mahtavan keksinnön ihmiskunnalle. Hän ansaitsee suuren tunnustuksen tästä. Se on uutta teknologiaa, jota meidän pitäisi arvostaa ja käyttää, koska ihmiskunta tarvitsee hengellisiä avustajia. Tämä avustaja on meille erittäin tärkeä ja lisää seuraajia on tulossa!

Kiitos!