Tietoa meistä

Breta Kupera (EN)

Myynti / Asiakaspalvelu Kumppanuuskyselyt

Ivan Rybjansky

Somavedicin perustaja ja keksijä

Zuzana Kuperova (Suomi)

Myynti / Asiakaspalvelu

Somavedic Technologies Oy on itse Somavedic-laitteiden valmistaja.

Aloimme valmistaa Somavediciä (marraskuuhun 2014 asti nimellä Somatex)

15 vuoden kokemuksella vaihtoehtoisen lääketieteen alalta. Kokemuksemme nojaa kiinalaiseen lääketieteeseen ja ayurvedaan sekä vaihtoehtoiseen lääketieteeseen ja tieteelliseen tietämykseen frekvenssiterapian alalta.

Tärkein syy siihen, miksi pyrimme luomaan toimivan ja laajasti saatavilla olevan laitteen, joka voi lievittää ihmisten terveysongelmia, oli pitkän aikavälin havaintomme, jonka mukaan tavanomainen lääkehoito ei yleensä johda täydelliseen toipumiseen, vaan vain peittää oireita tai siirtää ne muille alueille.

Myös täydentävän ja vaihtoehtoisen lääketieteen näkökulmasta vaikutus oli lyhytaikainen. Yksittäiset "uudelleenlataukset" eri vaihtoehtoisten menetelmien muodossa tai tautien oireiden välitön poistaminen eivät kestäneet kovin kauan ja terveysongelmat palasivat usein ennemmin tai myöhemmin.

Aloimme valmistaa Somavediciä sillä ajatuksella, että paras tapa saavuttaa pitkäaikaisia terveysvaikutuksia sekä fyysistä ja henkistä harmoniaa on kestävän, harmonisen ympäristön luominen. Somavedic pystyy sen luomaan - erityisesti unen aikana, mikä on ehdottoman välttämätöntä terveytemme kannalta. Mikäli altistumme ympäristön negatiivisille vaikutuksille nukkuessamme, kehomme ei pysty luonnollisesti lataamaan energiaa, jota tarvitaan onnistuneeseen palautumiseen. Tällöin kehossa ilmenee vähitellen toimintahäiriöitä - lievistä vakavimpiin.

Samalla tavoin monet ihmiset joutuvat alttiiksi kielteisille vaikutuksille työssään. "Viallisessa" ympäristössä vietetään usein lukuisia tunteja päivässä - useimmiten olemme alttiita geopatogeeniselle stressille tai sähkömagneettiselle saasteelle, joka erittyy matkapuhelimista, tietokoneista, sähkömoottoreista, sähköjohdoista jne.


Mielestämme on erittäin tärkeää käyttää Somavedicia myös bioresonanssikeskuksissa, joissa tila on jatkuvasti kaikentyyppisten vyöhykkeiden ja energioiden saastuttama: ei pelkästään paikan omien, vaan myös asiakkaiden tuomien energioiden. Ja ennen kaikkea bioresonanssilaitteet tukkeutuvat jatkuvasti asiakkaan energioilla, jolloin ne on puhdistettava. Sama koskee laitteiden hoitajia. Somavedicin käytön ansiota on terapeuttien paljon pienempi väsymys ja bioresonanssilaitteiden parempi toiminta ja täsmällisemmät hoitotulokset.

Monet bioresonanssikeskukset käyttävät Somavediciä tällä hetkellä menestyksekkäästi ja osa terveydenhuollon ammattilaisista kannattaa sitä.

Uskomme vilpittömästi sen valoisaan tulevaisuuteen!

e-kirja tulossa pian

Luvassa enemmän tietoa niille, jotka ovat kiinnostuneita Somavedicistä. Mitä enemmän kiinnostusta osoitat, sitä nopeammin e-kirja on valmis. Riittää, kun lähetät meille sähköpostiosoitteesi ja otamme sinuun yhteyttä heti, kun e-kirja on valmis.