Jiri Linhart, M.D. - kokemus Somavedic Medicistä Medic -mallin suositus

Toukokuun 1. päivästä 2018 lähtien olen käyttänyt kahta Somavedic Medic -laitetta. Toinen on työssäni hammaslääkärin toimistossa, toinen kotona makuuhuoneessa. Siitä lähtien olen viettänyt yhteensä noin 2000 tuntia näiden kahden laitteen lähettyvillä. Tiedot ovat 1. marraskuulta 2018 eli 1200 tuntia kotona ja 800 tuntia työssä pois lukien noin 1 kuukauden lomaa kodin ja työn ulkopuolella.

Tämän ajan jälkeen voin vahvistaa, että henkinen ja fyysinen terveydentilani on parantunut jatkuvasta huomattavasta työtaakasta huolimatta. Henkilökohtaisesti koen olevani vireämpi ja minulla on enemmän energiaa. Sisäinen levottomuus, joka johtuu potilaiden jatkuvasta painostamisesta varhaiseen hoitoon, on vähentynyt. Yöunien jälkeen koen olevani enemmän levännyt.

Joka aamu kello 6 venyttelen noin 20 minuuttia. Viikonloppuisin pyöräilen satoja kilometrejä ja melon kymmeniä kilometrejä kajakilla. Urheillessa koen olevani sopivast itehokas ikääni nähden. Myös Endomondo-sovelluksen tehokkuuden mittausten mukaan kännykässäni urheilutreenien tulokset näyttävät hyviltä. Kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että väsymykseni työssä ja myös urheillessa on vähentynyt. Alussa en huomannut mitään negatiivisia reaktioita.

Kiinnostuin Somavedicista kun luin tietoa sen vaikutuksesta veteen. Valokuvat jäädytetyn veden kiteiden muuttuneista rakenteista vakuuttivat minut siitä, että tämä molekyylirakenteen muutos johtaa luonnollisesti veden harmonisointiin kehossa. Veden määrä kehossa on noin 70% henkilön painosta. Todiste tästä ilmiöstä on kuva punasolujen jakautumisesta Darkfield-mikroskoopin alla. Useita vuosia sitten osallistuin tähän tutkimukseen, ja näin omin silmin niin sanotun rulo-muodon eli punaisten verisolujen pinon. Punaiset verisolut muodostivat sen liimautumalla yhteen kuin kaulakorun helmet. Nämä verisolujen muodostamat pituussuuntaiset ryhmittymät eivät pääse virtaamaan mikroskooppisten hiussuonten läpi eivätkä siis voi ravita kudosta tai toimia mikroverenkierron tasolla.

On päivän selvää, että Somavedicilla on vaikutusta myös kehon energian virtauksen harmonisointiin ja tukosten vapauttamiseen, mikä on ilmeisesti sen tärkein tehtävä. Valitettavasti en ole koulutettu tässä asiassa, joten en pysty kuvaamaan näitä ilmiöitä. Mutta olen valmis uskomaan tähän ilmiöön ennaltaehkäisynä sairauden kehittymisen aikana. Pystyn ymmärtämään että useimmat tšekkiläiset lääkärit leimasivat tämän ei-materialistisen terminologian epäselväksi. Tšekin kansalaiset sekä lääketieteet ammattilaiset eivät ole vielä kovin tietoisia tästä ilmiöstä. Kieltäminen on aina paljon helpompaa kuin tutkimattoman tutkiminen. Paljon vaikeampaa kuin vain kieltää on kehittää laite terveydentilamme ja tehokkuutemme parantamiseksi, kuten herra Rybjanský on tehnyt.

Me käyttäjät ja ne jotka harkitsevat Somavedic-laitteen ostamista olemme hänelle kiitoksen velkaa.

Jiří Linhart, M.D., 55 years