Usein kysyttyä

Saat paljon hyödyllistä tietoa Somavedicin keksijän Ivan Rybjanskýn haastattelusta

Muita kysymyksiä

Eikö uraanilasi ole haitallista terveydelle?

Uraanilasin valmistusprosessin tarkemmat tiedot (lasin määrä, uraanin määrä eri erissä ja yksittäisten lasityyppien käyttö) ja SUJB:n (valtion ydinturvallisuusviraston) tutkimus osoittavat, että yksilöä ja yhteiskuntaa uraanilasin käytön haittavaikutuksilta suojaavat lainsäädännölliset kriteerit eivät ylity Tšekin tasavallassa.


Mikä on paras paikka Somavedicille?

Ihanteellinen paikka on keskellä asuntoa tai omakotitalon pohjakerroksessa. Joskus Somavedic "kertoo sinulle" - tai voit pikemminkin aistia - mihin se kannattaisi laittaa. Ei ole suositeltavaa asettaa laitetta sängyn alle tai ylipäätään alle metrin etäisyydelle sängystä.


Mitä laitteelle käy viiden käyttövuoden jälkeen?

Vuonna 2015 ja myöhemmin valmistetuilla laitteilla on viiden vuoden toiminta- ja tehokkuustakuu. Jos kaikki LED-diodit ovat päällä, Somavedic toimii sataprosenttisesti jopa näiden viiden vuoden jälkeen. Tarvittaessa asiakkaat voivat lähettää laitteen meille milloin tahansa tarkistukseen.


Eikö laite ole liian kallis?

Tuotteemme laatu on meille tärkeää, ja siksi sijoitamme asianmukaisia summia tuotantoon. Kaikki Somavedic-laitteet ovat aitoja tšekkiläisiä tuotteita, käsintehtyjä, pääasiassa käsin puhalletusta lasista. Olemme vuosien ajan panostaneet tutkimukseen ja kehitykseen sekä Tšekin tasavallassa että ulkomailla saadaksemme tuotteelle kansainväliset sertifikaatit. Yhtiöllä on myös muita kustannuksia, jotka vaikuttavat tuotteidemme lopulliseen hintaan, kuten palkka- ja logistiikkakustannukset sekä huomattavan osan kokonaiskustannuksista muodostavat verokulut. Lisäksi hintaan sisältyy laajennettu viiden vuoden takuu.


Hävittääkö Somavedic viruksia, bakteereita ja loisia ympäristössä, kehossa vai molemmissa?

Somavedic suojaa elimistöä solujen tasolla, eli kehossa.


Voiko laitteesta poistaa kivet ja puhdistaa sekä ladata ne esimerkiksi auringossa?

Kiviä ei voi poistaa eikä se ole tarpeen. Kun laite kytketään virtaan, kivet ovat jatkuvasti yhteydessä maahan, joka on niiden luontainen ympäristö. Energeettinen puhdistus ja lataus ovat siten automaattisia.

Miksi Somavedicin elinaika on niin pitkä?

Se on odotettavissa oleva käyttöikä, joka perustuu kaikkien käytettyjen materiaalien elinikään ja Somavedicin sataprosenttisen toiminnan energiapotentiaalin kestävyyteen.

Olen väsynyt ja voin huonosti kun laitan Somavedicin päälle. Mikä neuvoksi?

Usein syy on riittämätön juominen. Parasta mitä voit tehdä, on ostaa pullotettua vettä ja joka päivä klo 6 (tai heti kun nouset ylös) juoda yksi lasillinen tätä vettä sitruunamehun kera. Juo pullo tyhjäksi päivän aikana. Ihanteellista on sijoittaa vesipullo Somavedicin viereen. Vesi pesee kehostasi pois kuormituksen ja koko puhdistautumisprosessista tulee miellyttävämpi ja tehokkaampi. Ole varovainen juodessasi kahvia, koska se kuivattaa voimakkaasti, ja sen jälkeen on tarpeen nauttia kolme kertaa enemmän vettä. Mikäli olosi ei parane muutaman päivän kuluessa, ota meihin yhteyttä.


Jätänkö Somavedicin aina päälle?

Vaikutusten maksimoimiseksi laitteen tulisi olla päällä koko ajan, jos mahdollista. Virran kulutus on vähäinen - se ei ylitä 1 kWh kuussa.


Omistamani Somavedicin vaikutukset ulottuvat naapuriasuntoon; altistuvatko naapurimme sen vaikutukselle vastoin tahtoaan?

Ensinnäkin on mietittävä mitä "vapaa tahto" tarkoittaa. Sen määritelmä on seuraava: Ihmisen mahdollisuus toimia omien päätöstensä mukaisesti, ilman muiden (ulkoisten) tekijöiden ratkaisevaa vaikutusta. Kvanttifysiikan teorian mukaan olemme kuitenkin kaikki osa yhtä kvanttikenttää, joka on kantanut kaikkea tietoa kaikkien aikojen alusta. Tässä kentässä meitä ympäröivät vuorovaikutuksessa olevat hiukkaset ja energiat, jotka pystyvät jakamaan ja lähettämään tietoja äärettömän suurille etäisyyksille "nolla-viiveellä". Meidän käsityksemme tilasta ja ajasta ei ole olemassa kvanttifysiikassa. Kaikki on yhteydessä toisiinsa, kaikki liittyy toisiinsa!

Tämä tarkoittaa sitä, että ei ole olemassa sattumaa, sillä kaikki tapahtuu aina tietystä syystä. Jos siis päätämme käyttää Somavediciä asunnossamme ja sen vaikutukset ylettyvät naapurimme asuntoon, on naapurimme tarkoituskin olla laitteen vaikutuspiirissä.


Huononeeko Atlantik- ja Uran-veden laatu keittämällä?

Atlantik- ja Uran-veden rakenne valitettavasti tuhoutuu keitettäessä. Siksi on parempi ensin keittää vesi (teetä tai kahvia varten yms.) ja sitten laittaa keitetty vesi Atlantikin tai Uranin viereen käsittelyyn.


Miten laite erottaa kehossa olevat hyödylliset bakteerit haitallisista?

Kaikella, mitä on olemassa, on oma tietty taajuutensa, niin myös bakteereilla. Kun tietty taajuus ohjelmoidaan Somavediciin, vain tällä taajuudella värähtelevät bakteerit otetaan tähtäimeen ja siten poistetaan. Laite ei vaikuta mihinkään muihin bakteereihin (eri taajuuksilla värähteleviin).

e-kirja tulossa...