Somavedicin vaikutukset

Somavedicilla on parantava vaikutus seuraaviin terveysongelmiin:

Päänsärky

Hermostuneisuus

Unihäiriöt

Ruoansulatusongelmat

Väsymys

Heikko vastustuskyky

Somavedic-laite pystyy luotettavasti vähentämään ja täysin poistamaan ei-toivottuja vaikutuksia jotka aiheutuvat geopatogeenisistä ja psykosomaattista alueista, vesiristeistä, Curry ja Hartmann -linjoista ja sähkösaasteesta. Se eliminoi myös muita negatiivisia tekijöitä, jotka vaikuttavat fyysisen kehon solurakenteisiin.

Somavedicin käyttö edistää kehon ja mielen täydellistä harmoniaa. Se tasapainottaa perhesuhteita sekä parantaa ruoansulatusta ja unen laatua. Se on tärkeä sekä koti- että työympäristön puhdistuksessa.

Somavedicilla voi olla parantava vaikutus myös seuraaviin vaivoihin:

  • fyysinen ja henkinen epämukavuus
  • selkäkipu
  • selkärangan häiriöt
  • reumavaivat
  • lihasjäykkyys ja yleinen sisäinen jännitys
  • hermostuneisuus, levottomuus, ärtyisyys
  • väsymysoireyhtymä, uupumus tai kyvyttömyys keskittyä työhön
  • heikotus aamulla noustessa - kömpelö olo, unettomuus tai levottomat unet - lapset etsivät turvaa vanhemmistaan (yöllä), isommat lapset vaihtavat nukkumispaikkaa
  • kurkun ja vatsan krooninen tulehdus
  • sydänsairaudet

Kuinka nopeasti huomaan Somavedicin vaikutukset?

Miten Somavedicin teho ilmenee ja kuinka nopeasti huomaan vaikutukset

Somavedic-laitteen vaikutukset ovat yksilöllisiä ja riippuvat monesta seikasta. Ensimmäiset tuntemukset Somavedicin käynnistyttyä riippuvat kunkin yksilön herkkyydestä ja vastaanottavaisuudesta. Useimmat käyttäjät eivät aluksi huomaa mitään muutosta, mutta herkemmät yksilöt saattavat tuntea Somavedicin vaikutuksen heti sen käynnistämisen jälkeen. Havaittavat terveysvaikutukset riippuvat terveysongelmien vakavuudesta ja luonteesta. Äkilliset ongelmat helpottavat yleensä nopeammin kuin krooniset vaivat, joiden kohdalla havaittavia muutoksia voi esiintyä vasta useiden kuukausien kuluttua.


Emme ole kuulleet tapauksista, joissa Somavedicin myönteisiä vaikutuksia ei olisi ennemmin tai myöhemmin havaittu!

Vaikutusten nopeus riippuu kehon kontaminaatiotasosta, mutta myös omasta kurinalaisuudesta ja terveellisten elämäntapojen noudattamisesta. Mikäli altistat kehoasi liialliselle stressille Somavedic-terapian aikana, estät Somavedic-laitetta tekemästä työtään, vähintäänkin viivästyttämällä sen terveyshyötyjä. Joten jos haluat saada terapiasta kaiken hyödyn irti, sinun kannattaa pitää terveydestäsi mahdollisimman hyvää huolta. Siten nopeutat Somavedicin vaikutusten alkamista!


Ensimmäiset vaikutukset

Geopatogeenisten alueiden vaikutus poistuu Somavedic-asennuksen kolmen ensimmäisen tunnin aikana. Useimmat ihmiset eivät aluksi havaitse mitään muutoksia. Herkät yksilöt voivat tosin tuntea ensimmäiset vaikutukset lähes välittömästi. Nämä vaikutukset ilmenevät kahdella tavalla. Ensinnäkin voit aistia tunnelman muutoksen kyseisessä ympäristössä (ikään kuin ilma puhdistuisi) ja tuntea olosi rentoutuneeksi, joskus jopa euforiseksi.

Toisaalta jotkut ihmiset saattavat kokea "sopeutumisvaikeuksia", jotka aiheuttavat erilaisia epämiellyttäviä tunteita (henkisellä puolella)! * Tämä on täysin normaali reaktio, joka ei missään tapauksessa ole vaarallinen! Tila on aina väliaikainen ja häviää yleensä muutaman tunnin tai viimeistään muutaman päivän kuluttua. Syynä on se, että Somavedic alkaa toimia ja aktivoida elimistön estoja. Somavedic poistaa asteittain nämä tukokset, jolloin negatiiviset tunteet vähenevät ja häviävät kokonaan.

* Reaktion periaatetta voidaan verrata erilaisiin vieroitushoitoihin. Vieroituksessa saattaa esiintyä samankaltaisia, usein paljon voimakkaampia elimistön reaktioita. Nämä ovat kuitenkin yleensä fyysisiä oireita, jotka ovat harvinaisia Somavedicin kohdalla. Somavedic pitää myös huolta elimistön asteittaisesta vieroituksesta. Toisin kuin useimmat vieroitusmenetelmät, Somavedic on erittäin lempeä ja väkivallaton, ja sen vaikutukset ovat pitkäaikaisia.


3-5 päivän kuluessa

Unihäiriöistä kärsivien ihmisten unirytmi muuttuu ja uni syvenee. Monet käyttäjät, joilla unihäiriöt olivat olleet pitkäaikaisia, totesivat, että muutaman päivän Somavedicin käytön jälkeen heidän unensa lähes normalisoitui ja he heräsivät aamulla paremmin levänneinä.


3-6 viikon kuluessa

3-6 viikon kuluessa kehoon vaikuttava geopatogeeninen stressi ja kaikkien geopatogeenisten alueiden vaikutuksen alaiset materiaalit poistetaan kehosta.


1-3 kuukauden kuluessa

1-3 kuukauden kuluessa Somavedicin tulee poistaa lois-, bakteeri-, sieni- ja viruskuormitus (ruokavaliosta ja muista tekijöistä riippuen). Myös aineenvaihdunta paranee ja elämänenergia lisääntyy.


3-6 kuukauden kuluessa

Tänä aikana useimpien käyttäjien energiakentän pitäisi olla Somavedicin puhdistama. Tämä pätee niiden käyttäjien kohdalla, joilla ei ole vakavia terveysongelmia. Mikäli terveysongelmia esiintyy edelleen, kysessä ovat useimmiten pitkälliset fyysisen tason oireet. Kaikki käyttäjät tuntevat kuitenkin elämänenergiansa huomattavasti kohentuneen.


6-12 kuukauden kuluessa

Vakavammatkin terveysongelmat häviävät ja myös kaikista kuormittuneimpien yksilöiden elimistö puhdistuu.

Somavedicin terveysvaikutusten aikahorisontti voi vaihdella riippuen edellä mainituista olosuhteista. Vaikutusten keston ja ilmentymät ovat todentaneet BICOM-bioresonanssin parissa työskentelevät terapeutit, kuten etusivulla mainitaan.


HUOMIO:  SOMAVEDIC ei korvaa lääketieteellistä hoitoa! Valmistaja suosittelee Somavedicin käyttöä yhdessä BICOM-bioresonanssilaitteiden (www.elamantasapaino.fi) kanssa ja säännöllisiä lääkärintarkastuksia.

Lue lisää asiakkaidemme henkilökohtaisista kokemuksista