Eero suosittelee Medic Uran -laitetta

Somavedic on tuonut paljon elämänlaatua itselleni, perheellemme ja töissä.

Somavedic Uran on parantanut kodin tunnelmaa paljon ja vähentänyt henkisten rasitteiden määrää ja lisännyt meidän asukkaiden energisyyttä.

Koulun, perheen yms asiat on helpompi keskustella kun ilmapiiri on positiivisempi ja ihmisillä on enemmän positiivista energiaa ja malttia. Uni kotona on parempilaatuista ja mm. Painajaisunet ovat loppuneet kun otimme Somavedic Uranin käyttöön. Huomasimme että ensimmäisten viikkojen ajan nukuimme reilusti joka yö univelkoja pois. Nyt tilanne on tasautunut ja vähemmälläkin unella pärjää oikein hyvin.

Uran on myös lisännyt yleistä energisyyttä. Urheileminen on helpompaa energisenä riippumatta siitä mikä on lähtötilanne. Myös lapset vaikuttavat energisemmiltä ja onnellisemmilta.

Toimistossa Uran tuntui poistavan epämiellyttävän "henkisen sumun". Tuntui että aiempien työntekijöiden ja muut tarpeettomat vaikutukset poistuivat muutamassa päivässä. Nyt toimistossa viettää aikaa oikein mielellään ja vietetty aika on tehokkaampaa.

Somavedic Uran Mini eli matkaversio on tehnyt autoon mukavan tunnelman. Jokapäiväiset ajot eivät väsytä enää vaan tuntuvat energisoivilta. Totesimme myös hyväksi myös matkoilla ja julkisilla paikoilla.

Voin suositella Somavedic laitetta kaikille jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan - erityisesti jos ovat herkkiä sähkömagneettiselle säteilylle ja henkisen ilmapiirin rasitteille.


Eero Tunkelo / millenial.fi